Bútorszövet, textilbőr, velúr, nagykereskedés, import, kárpitszövet, lakástextil

Bútorszövet, textilbőr, velúr, nagykereskedés, import, kárpitszövet, lakástextil

Rólunk

   A SERTEX értékesítési franchise hálózat a FLOKSER csoport kereskedelmi ágazata. A világ számos országában jelen van, így Magyarországon is, ahol 2011 májusa óta fogadja a bútorszövet, textilbőr, velúrszövet, vagy más néven flock után érdeklődő vásárlókat. Az anyavállalat székhelye Istanbulban található, Törökország területén. Jelenleg az európai textil ipar túlnyomó része ebben a régióban összpontosul, mára már itt alkalmazzák a világ legfejlettebb technológiáit.


     A FLOKSER csoport 1982-ben alakult, jelenleg a világ vezető bútorszövet, velúr (flock), textilbőr és poliuretán gyártója, exportőre. Négy óriási gyár és a kereskedelmi hálózat alkotja a csoportosulást. A bőr, szövet és poliuretángyártás, illetve a cégcsoport központja Istanbul Hadimköy területén található, míg a velúrszövet gyár mely jelenleg kapacitásával és méretével (120 000 m2 összterület) a világ legnagyobb ilyen létesítménye, a Cerkezköy Ipari Zónában helyezkedik el.


SERTEX servezet:

     A SERTEX márka, a FLOKSER csoport által fejlesztett szisztematikus alépítmény. Feladata a logisztika, az elosztás, az árképzés, a rendelések kezelése és a franchise hálózat kiépítése, illetve működtetése. A projekt 2007-ben kezdődött és mára már a törökországi értékesítési pontok száma elérte a 300-at, világszerte pedig jelenleg 11 országban lehetséges a vállalat mintegy 1000 féle folyamatosan raktáron tartott termékét megvásárolni.

  A hazánkban lévő kecskeméti bemutatóterem 2011-ben került megnyitásra, az ERTEX EV közreműködésével, mely a kizárólagos magyarországi képviseletet látja el. Berendezése és árukészlete megfelel az szigorúan előírt Sertex szabványoknak, melyeknek következtében ugyanolyan környezetben lehetséges fogadni a vásárlókat, mint a világ többi 310 értékesítési pontján.

 SERTEX velúr szövet (flock) ágazat:

      A velúrszövet ágazat a FLOKSER csoport legnagyobb értékesítési potenciálja. 2009-ben a flockgyártás a hadimköyi régióból átkerült a cerkezköyi ipari zónába, ahol a világ legnagyobb és legmodernebb ilyen jellegű beruházása valósulhatott meg. Mintegy 120 000 m2-en, 60 000 m2-es zárt térben folyik az alapanyagok, illetve a késztermékek előállítása. Ezen a helyen ötvöződik a sok éves tapasztalat, a fejlett technológia és az ultramodern létesítmény adta lehetőség a legmagasabb minőség elérésére.


SERTEX bőr ágazat:

   A bőr ágazat 1996-ban kezdte meg tevékenységét az istanbuli Hadimköy régióban. Gyártási potenciálja kiterjed a ruha, kárpit, táska és cipő anyagok előállítására, poliuretán (PU) illetve PVC alapanyagokból. Ez egy integrált létesítmény, az üzemen belül különböző termelési központok vannak, mint például PU vagy PVC vonal, mikro szálas nem szőtt hordozójú, száraz vagy nedves technológiájú bőr előállító részleg, festő, mosó vagy kémiai befejező műveleteket végző egység.

      A SERTEX bőr ágazat éves termelési kapacitása 20 millió méter, ezzel egyike a világ piacvezető vállalatainak ebben az szegmensben. A dinamikus struktúrának és a korszerű technológiának köszönhetően, számtalan szabadalmaztatott termékkel rendelkezik, melyeket nincs lehetőségük utánozni a riválisoknak. A kutató fejlesztő részleg létszáma eléri a 30 főt, ezért van az, hogy a SERTEX bőr nem csak követi a legújabb divattrendet, hanem valójában ő diktálja azt.

SERTEX butorszövet ágazat: 

  A FLOKSER csoport 2009-ben úgy határozott, miután részesedése alapján első helyre került a kárpit szakmában, hogy megnyitja szőtt bútorszövet gyárát. Ezzel a piac egészét képessé vált lefedni, immár mindhárom szegmensben (bőr, flock és bútorszövet). A 2009-es megnyitást komoly, pontos és részletes munka előzte meg. Tapasztalt személyzetet neveztek ki, aztán sikerült megnyerni Dall’Oliot a híres olasz tervezőt, az első kollekció megalkotásához, mely tükrözi a legújabb divatirányzatokat.

      A tervezés egy évig tartott, az eredménye pedig a szokványostól eltérő, magas minőségű, harmonikusan vonzó, de egyben dinamikus, minden ízlést kielégítő gyűjtemény. Jellegében ugyanúgy megtalálhatók a modern és avangard, mint a klasszikus stílusjegyek.

      Ezzel a FLOKSER cégcsoport óriási lépést tett a felé, hogy a szőtt bútorkárpit szakmában is elfoglalhassa a megérdemelt vezető szerepét.